Extension to the Village Hall

ASTON ON CLUN VILLAGE HALL

The Village Hall Extension Project

The Village Hall Trustees submitted an application for a grant that would have enabled a new meeting room to be put on the rear of the Hall, overlooking the Green with separate access to catering and toilet facilities.  The project would also have greatly improved the accessibility of the Hall for disabled people.  We have been asdvised that our application was not successful.  However, the Hall trustees will continue to look out for new sources of funding.

 

We  applied for, and received, planning permission based on the plans which are shown below.

 

The new room would have its own internal access which would be created by continuing the current corridor that goes into the Gents toilets out through the rear wall where a small lobby would connect with the new room.

 

Double sound proof doors would allow the new room to be used separately or in conjunction with the main hall.

 

The Gents and Ladies toilets would be slightly smaller but there would be a new disabled toilet compliant with current regulations.

The links shown below are copies of the documents that supported the grant application.